Over mijzelf

Monica Foppen = Trim Kat & Zo  = trimmen van Katten op locatie.

Om te beginnen, welkom en fijn dat u mijn website bezoekt!

Graag stel ik mijzelf aan u voor, mijn naam is Monica Foppen. Ik ben katten trimmer en woonachtig in Harderwijk. Ik ben getrouwd met Gerald en samen hebben wij een lieve volwassen dochter. Voor u wellicht niet zo belangrijk, maar voor mij natuurlijk wel.

Na vele jaren werkervaring op een totaal ander vlak heb ik voor de keuze gestaan waar onze tieners ook voor staan: Wat wil ik doen voor de rest van mijn leven? Al snel gekozen voor de super leuke opleiding Paraveterinair Dierenartsassistente. Ik dacht “even” een interessante cursus katten trimmen te volgen. Mijn gedachte was dat dit een mooie aanvulling zou zijn op mijn opleiding Paraveterinair dierenartsassistente. Niets is minder waar! Het “even” tussendoor katten trimmen, heeft iets anders uitgepakt. Ik heb er namelijk mijn beroep van gemaakt. Nu alweer 5 jaar mijn lust en mijn leven.

Ik merk dat ik het heerlijk vind om met de kat één op één bezig te zijn. Het geeft rust en veelal straalt dit ook uit naar de dieren die ik verzorg. Ook bij een onzekere kat ben ik niet bang en ga ik geduldig verder om het vooraf afgesproken resultaat te behalen natuurlijk binnen de grenzen van uw kat. De behandeling is vreemd en kan al stressvol genoeg zijn. Daarbij houd ik constant het stressniveau in de gaten en door bijvoorbeeld een pauze in te lassen en het dier even lekker te aaien of even spelen ontspant het dier en mag ik van het dier misschien nog even verder.

Voor het uithanden nemen van de periodieke vachtverzorging ben ik u graag van dienst. De vachten van de dieren hebben soms verzorging nodig bij te veel haar, te lang haar, bij vilt of klitten. Met mijn trimbus voor uw deur is er minder stress voor uw huisdier doordat er geen reis gemaakt hoeft te worden. Tevens is uw dier weer heel snel in zijn of haar eigen omgeving waardoor de stress ook snel weer kan afnemen. Advies is wel uw dier even met rust te laten en zelf een plek op te laten zoeken om uit te rusten. Liever nog even niet naar buiten. Omdat het ook voor het dier wel veel energie vergt.

Ambulant = mobiel trimmen bij u voor de deur in een daarvoor speciaal aangepaste, opvallende trimbus van alle gemakken voorzien. Mijn bus heeft namelijk elektriciteit, temperatuur beheersing en natuurlijk alle benodigde trimmaterialen. Bij hoge uitzondering kan ik ook bij u binnen komen als dit beter is voor uw dier. 

Door mijn opleiding Paraveterinair Dierenartsassistente kan ik ook eventuele vragen over de verzorging van uw huisdier beantwoorden en verwijs ik u graag door naar uw dierenarts als u twijfelt over de gezondheid.