Professioneel (gediplomeerd) katten en konijnen trimmer met ambulante trimsalon op locatie, Monica Foppen.

Voor ondersteuning bij vachtverzorging aan huis voor katten, konijnen en cavia's. Van omgeving Zwolle tot Utrecht en alles er tussenin.

Vakantieopvang (in mijn woonplaats) bij uw dieren aan huis, zodat ze lekker thuis kunnen blijven in hun eigen omgeving en zo min mogelijk last hebben van uw afwezigheid. Tevens ondersteuning ouderen of gehandicapten bij de huisdierverzorging of bezoekje aan de dierenarts.

AANPASSINGEN CORONA PERIODE 2020/2021

Per 12 januari 2021 is bekend geworden via de Site van de Rijksoverheid dat de Trimsalons nog steeds dicht moeten blijven bij de verlengde Lockdown tot en met 9 februari 2021. Onder voorwaarden mogen dieren getrimd worden als het welzijn in het gedrang komt. Een eigenaar is verantwoordelijk voor het goede welzijn van zijn dier en kan zich dan wenden tot de trimmers om hulp te zoeken voor zijn dier. Mocht u van mening zijn dat uw dier pijn heeft door klitten of vilt dan kunt u mij bellen en een afspraak maken. Onze gezamenlijke zorg is uw dier en natuurlijk uw en mijn gezondheid met afstand te bewaren en het dragen van een mondkapje op het moment dat ik het dier bij uw voordeur oppak. De afspraak moet afgezegd worden als ik niet in orde ben om elk extra risico te vermijden.

In deze bijzondere tijd had ik het voorrecht om tot december 2020 nog steeds aan het werk te mogen zijn om de dieren te helpen met de vachtverzorging bij u voor de deur. Alleen met wat aanpassingen volgens de regels van het RIVM.

Werkwijze: Als ik op afspraak bij u in de straat aanwezig ben wil ik u vragen uw huisdier zelf rustig in het eigen mandje (of mijn mandje) te plaatsen en voor uw voordeur neer te zetten. We houden daarbij genoeg afstand en dragen daarbij een mondkapje. Na het reinigen neem ik uw dier mee naar mijn trimbus. Jammer genoeg kunt u (momenteel) niet lijfelijk bij de trimbeurt aanwezig zijn. Ik probeer filmpjes te maken zodat u achteraf mee kunt kijken. Maar het dier staat op nummer 1. Mocht ik nog wat willen overleggen dan kan ik met u video bellen via Whatsapp. Zodra ik klaar ben stuur ik u een Tikkie om de betaling met mobiel bankieren in orde te maken. Mocht u deze mogelijkheid niet hebben dan hoor ik het graag. Het terugbrengen van uw dier gebeurt op dezelfde manier als het klaarzetten. Ik reinig de mand en alle vlakken die ik aan heb geraakt bij u voor de voordeur. Mijn advies is om uw huisdier binnen lekker te laten uitrusten en niet direct weer te gaan knuffelen. Wilt u mijn aangepaste tarieven van 2021 nog even checken?

Ik wens u en uw naasten Goede Gezondheid toe en veel kracht en liefde in deze bijzondere tijd.

Met vriendelijke groeten,

Monica Foppen

Trim Kat & Zo