Tarieven

Professioneel (gediplomeerd) katten en konijnen trimmer met ambulante trimsalon op locatie, Monica Foppen.

Voor ondersteuning bij vachtverzorging aan huis voor katten, konijnen en cavia's. Wijde omtrek van Harderwijk. Van Zwolle tot Utrecht en alles er tussenin.

WERKWIJZE

Het is momenteel heel erg druk. Ik heb daarom een klantenstop ingesteld. Dat houdt in dat ik geen nieuwe klanten meer aanneem. Als u al eerder met uw dier bij mij bent geweest dan kunt u mij bellen of appen. Waarschijnlijk kan ik tussen 4-5 weken een afspraak met u maken. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9 uur en 16 uur.

Werkwijze: Als ik op afspraak bij u in de straat aanwezig ben ga ik eerst mijn trimruimte in orde maken om uw dier te kunnen ontvangen. Dan kom ik naar uw voordeur toe. Ik wil met alle liefde uw dier voor u in mijn mandje doen. Maar natuurlijk mag u er ook voor kiezen om uw dier zelf rustig in een eigen mandje te plaatsen. U mag gelukkig weer bij de trimbeurt aanwezig zijn. Dat is altijd fijn omdat ik dan direct met u kan overleggen met betrekking tot de behandeling. Maar natuurlijk hoeft het niet. Maakt u vooral uw wensen vooraf aan mij kenbaar. Liever een keer te veel informatie dan te weinig. Gedurende het trimmen probeer ik, als het zo uitkomt, foto's / filmpjes te maken. Maar het dier staat altijd op nummer één.

Zodra ik klaar ben stuur ik u graag een Tikkie. Andere betaalmogelijkheden zijn pinnen en contact betalen. Ik kom u dier terugbrengen naar uw voordeur. Mijn advies is om uw huisdier binnen even de ruimte te gunnen om te herstellen van de behandeling. Mocht u nog meer huisdieren hebben dan graag even in de gaten houden. Uw dier kan zich onzeker voelen, vermoeid zijn en bovenal andere geuren meebrengen van het trimmen. Andere huisdieren kunnen daar direct, soms niet zo lief, op reageren.


Met vriendelijke groeten,

Monica Foppen

Trim Kat & Zo


Ter informatie:

Ik ben volledig gevaccineerd en zal mijn afspraak annuleren mocht ik niet in orde zijn. Mocht u het fijner vinden om in mijn trimbus een mondkapje dragen is dat voor mij natuurlijk geen probleem.