Professioneel (gediplomeerd) katten en konijnen trimmer met ambulante trimsalon op locatie, Monica Foppen.

Voor ondersteuning bij vachtverzorging aan huis voor katten, konijnen en cavia's. Wijde omtrek om Harderwijk, Zwolle tot Utrecht en alles er tussenin.

Bij vakantieopvang (in mijn woonplaats) bezoek ik uw dieren bij u in huis, zodat ze lekker thuis kunnen blijven in hun eigen omgeving en zo min mogelijk last hebben van uw afwezigheid. Tevens bied ik mijn ondersteuning aan voor ouderen of gehandicapten bij de huisdierverzorging of een bezoek aan een dierenarts.

PANDEMIE 2021 en werkwijze

We mogen van de regering momenteel weer trimmen en in deze bijzondere tijd al onze klanten weer helpen. Gelukkig. Al blijven moeten we voorzichtig. Als u mij nodig heeft kunt u mij het beste bereiken via Whatsapp 06-18882769. Meestal kunt u tussen 2-3 weken op afspraak bij mij terecht van maandag tot en met donderdag tussen 9 uur en 16 uur. Onze gezamenlijke zorg is uw huisdier en natuurlijk ook uw en mijn gezondheid en door afstand te houden het risico te minimaliseren. Daarom blijft onderstaande werkwijze nog even van kracht. De afspraak moet afgezegd worden als ik niet in orde ben om elk extra risico te vermijden.

Werkwijze: Als ik op afspraak bij u in de straat aanwezig ben wil ik u vragen uw huisdier zelf rustig in het eigen mandje (of mijn mandje) te plaatsen en bij uw voordeur aan te geven. We houden daarbij genoeg afstand en dragen daarbij eventueel een mondkapje. Ik neem uw dier mee naar mijn trimbus. U kunt momenteel weer lijfelijk bij de trimbeurt aanwezig zijn met een geldige QR-code via de CoronaCheck-app of op papier. Ik kan u ook mijn geldige QR code laten scannen. Tijdens uw aanwezigheid in mijn trimbus is het dragen van een mondkapje gewenst, omdat mijn trimbus kleiner is dan de geadviseerde afstand.

Gedurende het trimmen probeer ik, als het zo uitkomt, filmpjes te maken. Maar het dier staat altijd op nummer één. Mocht ik nog wat willen weten dan overleg ik dat graag even met u maar maakt u vooral uw wensen aan mij kenbaar. Liever een keer te veel informatie dan te weinig.

Zodra ik klaar ben stuur ik u graag een Tikkie of u kunt pinnen of contact betalen. Ik kom u dier terugbrengen naar uw voordeur. Mijn advies is om uw huisdier binnen lekker te laten uitrusten en niet direct weer te gaan knuffelen.

Met vriendelijke groeten,

Monica Foppen

Trim Kat & Zo