Professioneel (gediplomeerd) katten trimmer met ambulante trimsalon bij u op locatie, Monica Foppen. 

Voor ondersteuning bij vachtverzorging aan huis voor katten in de wijde omtrek van Harderwijk. Van Apeldoorn tot Zeist en alles er tussenin.

WERKWIJZE

Momenteel lekker druk met mijn klanten en heb ik een wachttijd van ongeveer 5-6 weken. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9 uur en 16 uur. Omdat ik met de huidige drukte mijn vaste klanten niet goed kan ondersteunen stel ik een klantenstop in voor nieuwe klanten. Mocht ik al eerder bij u geweest zijn dan kunt u mij altijd appen voor een afspraak met een wat langere wachttijd. Mijn excuses.

Werkwijze: Als ik op afspraak bij u in de straat aanwezig ben parkeer ik zo dicht mogelijk bij uw voordeur en ga ik eerst mijn trimruimte in orde maken om uw dier te kunnen ontvangen. Dan kom ik naar uw voordeur toe. Ik wil met alle liefde uw dier voor u in mijn mandje doen. Maar natuurlijk mag u er ook voor kiezen om uw dier zelf rustig in een eigen mandje te plaatsen. Wat voor de kat de minste stress geeft. Altijd fijn als u bij uw dier in de bus aanwezig bent omdat ik dan direct met u kan overleggen met betrekking tot de behandeling. Maar natuurlijk hoeft het niet. Maakt u vooral uw wensen vooraf aan mij kenbaar. Liever een keer te veel informatie dan te weinig. Gedurende het trimmen probeer ik, als het zo uitkomt, foto's / filmpjes te maken. Maar het dier staat altijd op nummer één. 

Zodra ik klaar ben stuur ik u graag een Tikkie. Andere betaalmogelijkheden zijn pinnen en contact betalen. Ik kom u dier terugbrengen naar uw voordeur. Mijn advies is om uw huisdier binnen even de ruimte te gunnen om te herstellen van de behandeling. Mocht u nog meer huisdieren hebben dan graag even in de gaten houden. Uw dier kan zich onzeker voelen, vermoeid zijn en bovenal andere geuren meebrengen van het trimmen. Andere huisdieren kunnen daar direct, soms niet zo lief, op reageren.


Met vriendelijke groeten,

Monica Foppen

Trim Kat & Zo