Huisdierenoppas

uw huisdier blijft liever thuis.

Op vakantie of even een dagje weg? Uw huisdier wordt thuis goed verzorgd.

Ook de vakantieopvang van uw huisdieren wil ik graag verzorgen. Zodat ze in hun eigen omgeving kunnen blijven voor aandacht en verzorging en zo min mogelijk last hebben van uw afwezigheid.

Dat zou inhouden dat ik 1 of 2 keer per dag bij de dieren langs ga. Ik ga ze eten en aandacht geven voor ongeveer 45 minuten (minimaal 30 minuten). Een bezoek kan korter zijn naar gelang het aantal oppasklanten van die dag. Ik kan dagelijks de kattenbak even leegscheppen, de post wegleggen of binnen planten water geven. Natuurlijk is het belangrijk dat ik de katten aandacht geef en een indruk krijg over hun welzijn. Ik ben dierenartsassistente en zal ook aan de bel trekken als ik denk dat er iets niet in orde is en in overleg daarop handelen. Mocht u thuismedicatie geven dan kan dat ook doorgang vinden of als er extra medische zorg nodig is dan kan ik die geven (eventueel in overleg met de dierenarts). Prijs in overleg.

Natuurlijk maak ik foto's en zal een update geven over het welzijn van de dieren.


Mijn oppas prijs is € 10,00 per bezoek inclusief alle dagtaken bij maximaal 2 katten. Extra kat(ten) € 0,50 per kat en €1,00 per diersoort extra (bijvoorbeeld konijnen, cavia's, kippen, aquaria). Kleine hond uitlaten is ook mogelijk, prijs in overleg.


Extra mogelijkheden :

Kattenbak volledig schoonmaken (vanaf 1 week afwezigheid) € 1,50 per bak/keer,

Stofzuigen kat-toegankelijke ruimtes € 3,50 per keer,

Schoonmaken andere dierenverblijven op aanvraag.


Kosten en kilometers gemaakt voor bezoek aan bijvoorbeeld dierenarts zal ik toevoegen aan de rekening.


Ik kan mijn diensten alleen aanbieden in Harderwijk of niet te ver weg van mijn adres en kom graag vooraf kennis maken. Mocht u verder weg wonen dan zal ik mijn reiskosten toevoegen.


Voor de zomer van 2020 verwacht ik wel te kunnen oppassen met wat aanpassingen in verband met de adviezen van de RIVM. De maanden maart/april en mei waren veel afzeggingen. Wat natuurlijk logisch was omdat van velen de vakanties niet door gingen. We gaan het meemaken. Mocht u plannen maken dan hoor ik het wel graag. Afzeggen bij doorzetting van de intelligente lock-down is natuurlijk geen probleem.