Huisdierenoppas

uw huisdier blijft liever thuis.

Op vakantie of even een dagje weg? Uw huisdier wordt thuis goed verzorgd.

Ook de vakantieopvang van uw huisdieren wil ik graag verzorgen. Zodat ze in hun eigen omgeving kunnen blijven voor aandacht en verzorging en zo min mogelijk last hebben van uw afwezigheid.

Dat zou inhouden dat ik 1 of 2 keer per dag bij de dieren langs ga. Ik ga ze eten en aandacht geven voor ongeveer 45 minuten (minimaal 30 minuten). Een bezoek kan korter zijn naar gelang het aantal oppasklanten van die dag. Ik kan dagelijks de kattenbak even leegscheppen, de post wegleggen of binnen planten water geven. Natuurlijk is het belangrijk dat ik de katten aandacht geef en een indruk krijg over hun welzijn. Ik ben dierenartsassistente en zal ook aan de bel trekken als ik denk dat er iets niet in orde is en in overleg daarop handelen. Mocht u thuismedicatie geven dan kan dat ook doorgang vinden of als er extra medische zorg nodig is dan kan ik die geven (eventueel in overleg met de dierenarts). Prijs in overleg.

Natuurlijk maak ik foto's en zal een update geven over het welzijn van de dieren.


Mijn basis oppas prijs is € 12,50 per bezoek inclusief alle dagtaken bij maximaal 2 katten. Extra kat(ten) 1x € 2,50 voor kat nummer 3 en kat nummer 4, €2,50 per diersoort extra (bijvoorbeeld konijnen, cavia's, kippen, aquaria) en Feestdag bezoek €2,50 extra. Kleine hond uitlaten is ook mogelijk, prijs in overleg.


Extra mogelijkheden :

Kattenbak volledig schoonmaken (vanaf 1 week afwezigheid) € 5,00 per bak/keer,

Stofzuigen kat-toegankelijke ruimtes € 5,00 per keer,

Schoonmaken andere dierenverblijven op aanvraag.

Plantenbakken buiten water geven: prijs wordt bepaald op basis van tijd welke doorberekend wordt in delen van een uur ten bedrage van €25 per uur.


Kosten en kilometers gemaakt voor bezoek aan bijvoorbeeld dierenarts zal ik toevoegen aan de rekening.


Ik kan mijn diensten alleen aanbieden in Harderwijk of niet te ver weg van mijn adres en kom graag vooraf kennis maken. Mocht u verder weg wonen dan zal het afhangen van mijn mogelijkheden waarbij mijn reistijd doorberekend wordt op basis van €25 per uur en als reiskosten extra worden bijgevoegd.


Gedurende de zomer 2020 waren er ook veel aanmeldingen op korter termijn. Wat natuurlijk logisch was omdat van velen de vakanties niet door gingen. We hebben er nu allemaal juist extra veel zin in om op vakantie te gaan. Ikzelf natuurlijk ook in September 2021. Mijn oppas mogelijkheden zijn beperkt voor de zomer in 2021 omdat er al vele reserveringen zijn gedaan. Tevens trim ik de zomers door waardoor ik minder plek heb voor oppas. Mocht u plannen maken dan hoor ik het wel graag zo spoedig mogelijk. Veranderingen / afmeldingen zijn bij vroege melding van uw plannen natuurlijk ook logisch en zeker geen probleem. Checkt u mijn prijs? Ik wil u graag een persoonlijke berekening op basis van uw oppas dieren geven.